cazare predeal cu card de vacanta

Wiki Article



cazare in predeal
țigările electronice și vape-urile sunt interzise în toate spaţiile comune şi non-public din interior

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Platinvm B&b se afla în Predeal cazare predeal cu piscina interioara și oferă deviceăți de cazare cu Wifi gratuit și Television cu ecran plat, un bar și 2 terase. La Platinvm B&b aveti zona de unwind si spa unde veti gasi un jacuzzi de six persoane, sauna si banda ...

Dacă sunteți din Cashă sau din împrejurimi și visați la o evadare în natură, sub clar de lună, Edeland Park este locul potrivit, situat deal with la o aruncătură de băț de București.

Situated on the doorway of Predeal coming from Brasov, Hotel Hart provides features like 2 restaurants plus a wellness Centre having cazare in predeal gratuit an indoor pool, a sauna, a steam bath along with a incredibly hot tub.

țigările electronice și vape-urile sunt interzise în toate spaţiile comune şi personal din inside

Vila dispune de eight camere, din care 6 camere cu baie proprie, un living cu semineu iar pe terasa acestuia regasiti ciubarul si cu sauna. Toate acestea au info vedere catre cazare motel predeal muntii Bucegi. Tot la parter este si bucatarie complet ...

“The very at ease bed and also the local climate that made our keep better, and very last but not the very least, the swimming pool, jacuzzi, sauna and breakfast spot designed to get a stress-free afla mai multe and pleasant keep”

Acceptam carduri de vacanta.Se pot confront rezervari pentru majorate .Oferim pensiune completa pentru tabere si cantonamente.

Inexperienced Yard Villa se află în Predeal, la mai puțin de 1 km de pârtia de schi Clăbucet, și oferă acces gratuit la Online WiFi și vedere la munte.

To view correct rates and occupancy info, insert the amount and ages of youngsters as part of your group to your search.

Pensiunea Jianu oferă 8 unități de cazare cu halate de baie și bucătării comune/comunitare. Fiecare unitate de cazare este mobilată și decorată person. Paturile au lenjerie de pat premium.

– Casa Bunicilor se afla pe strada Avram Iancu la doar 10 moment de mers pe jos pana in centrul orasului;

țigările electronice și vape-urile sunt interzise în toate spaţiile comune şi personal din inside

Report this wiki page